Talls del chef

Llom sencer

Ref. 386

Llom alt

Ref. 350

Llom baix

Ref. 348E

Filet

Ref. 342

Mitjanot

Ref. 313

Rib eye

Ref. 396

Culatí

Ref. 363

Tall rodó

Ref. 369

Culata

Ref. 362

Tournedó

Ref. 370

Brinça

Ref. 341

Entrama

Ref. 332

Vacío

Ref. 368

Peixet

Ref. 360

Crostó

Ref. 380

Llata

Ref. 344

Ossobuco

Ref. 383

Cap de mort

Ref. 358

Filet de pobre

Ref. 366

Moll de l’os

Ref. 352

Xai imperial

Ref. 211

Cuixa de Xai

Ref. 212

Carré de Xai

Ref. 218

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.