El Taller de Carns

El Taller de Carns

Màxima qualitat en mètode artesanal de tall i elaboració

Carn de primeríssima qualitat seleccionada en granges de proximitat.
Madurada en sec (dry aged) en cambra pròpia a temperatura controlada.
Picada i barrejada per obtenir els millors elaborats gurmet, segons el mètode tradicional.
Escollida i tallada a la mida de les preparacions i receptes dels xefs més exigents.

Cambra de maduració

És un dels grans secrets de l'altíssima qualitat de la nostra carn de vaca de proximitat.
Una cambra pròpia de madurat en sec, amb un control constant de temperatura i humitat, per a obtenir els matisos, sabor i textura de l'autèntica maduració “dry aged”.
Una delícia per als paladars més exigents.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.