Elaborem un rostit especial per a incloure a les cartes durant les festes de nadal. Cor de llom alt madurat embolicat en meitats d’ossos de medul·la. Un manjar fora de sèrie, ja que atorga a la tendresa i suculència de la carn madurada un sabor intens i profund de la medul·la.
Compromesos amb l’hostaleria i la restauració.
Per a Butcher & Chef, la satisfacció dels seus clients passa per subministrar la millor matèria primera, carn de proximitat de les millors granges, innovar en els talls i, sobretot, acompanyar als hostalers ajudant-los a impulsar el seu negoci.
La Xef Dayana i el seu equip busquen innovar, buscant noves receptes o perfeccionant les existents per a satisfer les demandes dels més carnívors, però també d’aquells que encara no han descobert tot el que aquest aliment pot oferir des del punt de vista organolèptic.
La recepta del Revolver Prime Rib està especialment pensada per a oferir un espectacle visual i de sabor utilitzant la millor matèria primera.
Un plat especial per a donar rellevància a les millors cartes durant aquestes festes nadalenques.
Una combinació que la fa especialment interessant per a ser introduïda a la carta durant les festes i ocasions especials (per exemple a banquets, celebracions, esdeveniments, etc.)
El millor del llom alt, el centre de l’entrecot (o rib eye) madurat durant 21 dies a la nostra cambra de maduració en sec, envoltat en meitats d’ossos plens de medul·la.
Un manjar incomparable, que confereix a la tendresa i suculència de la carn madurada i la intensa i profunda essència de la medul·la.
Una recepta al forn espectacular i única
La preparació consisteix en fornejar el tall, i la clau resideix a ruixar constantment la medul·la fosa sobre el costellam tants cops com es desitgi, assegurant-se que absorbeix tota la riquesa del sabor.