Aportar valor a la conservació i la sostenibilitat
Apostar per la raça Frisona local. I contribuir al manteniment de les granges familiars i petites explotacions ramaderes extensives i de proximitat.
Defensar la superioritat de la carn de boví autòcton. Una qualitat que, després d'un madurat expert, res ha d'envejar a les races que provenen d'uns altres nords.
Mantenir una traçabilitat impecable: des de les granges fins a arribar al nostre taller de carns, tot es realitza en un radi pròxim i en el mateix dia.
Aportar un tracte honest, pròxim i humà, amb servei directe de carns fresques als restaurants que desitgen oferir un producte local de primer nivell.
Conservar els mètodes artesanals de tall i elaboració, preservant l'ofici tradicional de carnisser de la industrialització.
Aportar la millor carn de proximitat a la restauració
Seleccionar els millors animals i obtenir les millors peces.
Oferir lloms i talls nobles madurats a la nostra cambra “dry aged”, el sabor de la qual, textura i matisos aconsegueixen el grau més gran de qualitat i exigència.
Treballar únicament amb vaca vella frisona local. Sempre ben alimentades i cuidades en granges familiars associades.
Fer també les nostres hamburgueses i salsitxes amb un ferm objectiu: que els restaurants ofereixin elaborats de màxima qualitat.
Entendre les necessitats i particularitats del Xef i la complexitat del sector de la restauració, i oferir un producte/servei a la mida de cada cuina.