El nostre propòsit



Aportar valor a la conservació i la sostenibilitat

Apostar per la raça Frisona local. I contribuir al manteniment de les granges familiars i petites explotacions ramaderes extensives i de proximitat.

Defensar la superioritat de la carn de boví autòcton. Una qualitat que, després d'un madurat expert, res ha d'envejar a les races que provenen d'uns altres nords.

Mantenir una traçabilitat impecable: des de les granges fins a arribar al nostre taller de carns, tot es realitza en un radi pròxim i en el mateix dia.

Aportar un tracte honest, pròxim i humà, amb servei directe de carns fresques als restaurants que desitgen oferir un producte local de primer nivell.

Conservar els mètodes artesanals de tall i elaboració, preservant l'ofici tradicional de carnisser de la industrialització.



Saber més : www.somfidels.com





Aportar la millor carn de proximitat a la restauració

Seleccionar els millors animals i obtenir les millors peces.

Oferir lloms i talls nobles madurats a la nostra cambra “dry aged”, el sabor de la qual, textura i matisos aconsegueixen el grau més gran de qualitat i exigència.

Treballar únicament amb vaca vella frisona local. Sempre ben alimentades i cuidades en granges familiars associades.

Fer també les nostres hamburgueses i salsitxes amb un ferm objectiu: que els restaurants ofereixin elaborats de màxima qualitat.

Entendre les necessitats i particularitats del Xef i la complexitat del sector de la restauració, i oferir un producte/servei a la mida de cada cuina.

Saber més : www.somfidels.com
El nostre propòsit

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.