Presentació de la nova marca Butcher&Chef a la fira Àpat
La nova referència en carn de proximitat per a la restauració de Barcelona
02/11/2022
El mes d'octubre passat va arrencar el nou projecte Butcher&Chef a la fira Àpat de Barcelona. La nova marca va aprofitar l'esdeveniment dedicat a l'alimentació de proximitat com a escenari per a presentar aquesta nova iniciativa que desprèn experiència i il·lusió a parts iguals.
Experiència perquè encara que es tracta d'una marca de recent creació reuneix anys d'ofici i coneixement. Il·lusió perquè representa una proposta sensible i innovadora capaç d'aportar qualitat i novetat a un sector tan madur i saturat com el de la restauració de la ciutat comtal.
Butcher&Chef acosta el saber i el sabor de la millor carn i els elaborats de poble a la restauració gurmet de Barcelona.
Butcher&Chef és el que el seu nom indica: la unió de Josep Jordana, carnisser i Dayana Rios, cuinera. El bon fer artesanal atresorat al llarg de generacions de tradició carnissera i el tracte específic de la carn après en els fogons de l'escola Hofmann.
Una marca honesta i pròxima. Un equip familiar i orgullós de la seva oferta. Un producte de la més alta qualitat i un servei impecable per a la restauració catalana. Una marca de nom internacional, que acosta el saber i el sabor artesanal, a una ciutat sensacional. No pot fallar.