La majoria d’aquestes noves incorporacions han sorgit del treball conjunt amb els xefs i els equips de cuina i compres dels nostres clients.
Talls selectes de llom triats pel seu greix i infiltració únics, que es maduren a la perfecció a la nostra cambra pròpia, on tenim control absolut de la temperatura i humitat per a aconseguir sempre els millors resultats.
Partim de tres tipus de maduració, des de 45 dies fins a diversos mesos, i també podem oferir maduracions a mesura, segons les necessitats o preferències dels nostres clients.
Una altra novetat és la possibilitat de comprar una o diverses peces senceres i rebre-les porcionades i envasades al buit, segons les necessitats de cada local. D’aquesta manera, assegurem la perfecta conservació del llom sencer i pot continuar el procés de maduració.
Tota la nostra carn madurada «Dry Aged» és de proximitat, procedent de granges familiars catalanes ubicades a un radi màxim de 150 kilometres. La matança i l’especejament es realitzen a les nostres instal·lacions de Sant Cugat i Barcelona, on es troben el nostre obrador i cambra de maduració.
Carn tallada a ganivet, porcionada i llesta per a preparar aquest plat tan conegut. S’ofereix en bosses envasades al buit de 100 grams, però també és possible personalitzar els paquets en funció de les necessitats del teu restaurant.
Com sempre, carn de vaca prèmium de proximitat, directament de la granja al teu local, i tot el procés d’elaboració ha estat realitzat pel nostre personal a les nostres instal·lacions.
Una hamburguesa tradicional prèmium, feta amb una selecció de magre i greix procedent dels nostres talls madurats.
Es tracta d’un altre dels productes que s’han incorporat al nostre catàleg a petició dels clients que volien introduir a la seva carta de carns selectes una opció més ‘senzilla’ apta per a clients menys familiaritzats amb talls tradicionals.
Un format diferent que no renuncia al millor sabor, ple de matisos carnis, i susceptible de preparacions més atrevides i innovadores.
Preparat de carn d’hamburguesa per a smash presentat en bosses amb 25 unitats preformatejades envasades al buit.
Una fórmula única, perfeccionada després de diversos anys i moltes tones fabricades. Es tracta d’una combinació perfecta de peces de carn i greix que permet aconseguir un Maillard perfecte en un temps rècord. Fins i tot per personal poc especialitzat i amb un marge de temperatures de treball molt extens.
És la primera elaboració per a Burger que és realment «Easy Smash».
Com sempre a Butcher&Chef, carn de vaca de primera qualitat, procedent de granges de proximitat i amb tots els processos realitzats pel nostre personal i a les nostres instal·lacions.
La peça prèmium de l’estiu a les cartes dels restaurants és el Cube Roll, també conegut com a «Rib Eye», tot i que no sigui del tot correcte.
Presenta algunes diferències amb el Rib eye al tall, ja que aquest prové de la part alta del llom. Aquest tall de carn és deliciós per si sol, però també es pot gaudir amb salses clàssiques o d’altres més sofisticades, com la Hollandaise à L’estragon.
En definitiva, es tracta d’una opció que apropa la millor carn a públics menys familiaritzats amb els talls més tradicionals o que no volen una peça que pugui resultar excessiva quant a mida, gruixut, tipus d’establiment, etc.
Es ven en peces senceres de 3 a 5 kilograms. També es pot porcionar i envasar individualment en peces llestes per al restaurant d’entre 350 i 400 grams.
És una altra de les peces que han sorgit fruit de la col·laboració amb els nostres clients, un experiment carni que ja té altres precedents al mercat, però que li hem volgut donar un petit gir amb una formulació d’espècies molt particular.
Té una textura diferent que sorprèn, però que intenta ser fidel al producte original. Es pot consumir també amb un toc de grill o planxa i té un sabor molt personal que està tenint molts seguidors.
Peces de 700 grams a 1 kg. Producció molt limitada i sota disponibilitat.