EL SABER
Josep Jordana
Carnisser de tota la vida.
La seva i la dels seus avantpassats.
Distingeix els animals que han estat ben tractats i ben alimentats.
Sap quan la carn està en el moment òptim pel seu consum.
Sap de textura, infiltració, suavitat i intensitat.
Sap seleccionar les millors peces per als millors talls.
Sap de carn com ningú.
EL SABOR
Dayana Rios
Forjada en els fogons de l'escola Hofmann.
Especialitzada en el tracte culinari de la carn.
Coneix els talls i el tracte adequat per a cadascun d'ells.
Intensitat, tendresa, suculència, aroma, textura. Aliada dels xefs per a obtenir el millor sabor i treure el major partit de cada peça.
Tracta la carn com es deu.
La tradició carnissera de Lleida amb el "savoir-faire" de la millor escola de cuina de Barcelona.
El mètode artesanal de tall selecció sumat a l'especialització culinària de la carn.
L'experiència del Butcher amb el toc de la Xef per a la unió perfecta del saber i el sabor.