Josep Jordana

The
Butcher

EL SABER

Josep Jordana

Carnisser de tota la vida.
La seva i la dels seus avantpassats.

Distingeix els animals que han estat ben tractats i ben alimentats.

Sap quan la carn està en el moment òptim pel seu consum.
Sap de textura, infiltració, suavitat i intensitat.
Sap seleccionar les millors peces per als millors talls.

Sap de carn com ningú.

Dayana Rios

The
Chef

EL SABOR

Dayana Rios

Forjada en els fogons de l'escola Hofmann.
Especialitzada en el tracte culinari de la carn.

Coneix els talls i el tracte adequat per a cadascun d'ells.

Intensitat, tendresa, suculència, aroma, textura. Aliada dels xefs per a obtenir el millor sabor i treure el major partit de cada peça.

Tracta la carn com es deu.

El millor de dos mons

El millor de dos mons

La tradició carnissera de Lleida amb el "savoir-faire" de la millor escola de cuina de Barcelona.
El mètode artesanal de tall selecció sumat a l'especialització culinària de la carn.
L'experiència del Butcher amb el toc de la Xef per a la unió perfecta del saber i el sabor.

saber
sabor

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.