La millor Smash Burger, sempre perfecta i amb “Easy Smash”

Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se “Smash & Ready”

27/06/2024
La millor Smash Burger, sempre perfecta i amb “Easy Smash”

Fer una Smash Burger és relativament senzill i fàcil, fer milers cada dia o, fins i tot, cada hora i que totes quedin igual de perfectes és més difícil.

Durant més de dos anys hem desenvolupat una fórmula de picada i de carn pre-formatejada per a Smash Burger que tracta de fer el més fàcil possible als professionals de la restauració l’elaboració d’aquesta especialitat cada cop més demandada pel públic.

La carn no és l’únic factor que incideix en aconseguir crear una Smash Burger perfecta que enamori tots els amants de les hamburgueses, però com a ingredient principal en el qual es produeix aquella reacció química que fa que molts no puguin deixar de pensar a menjar-se una altra més - El ‘Maillard’ -, molts dels factors claus de l’èxit en la preparació recauen sobre ella.

Una Smash Burger minimalista

Repassant com seleccionar la millor carn per a Smash Burger

Utilitzar carn picada amb un mínim d’un 20% de greix

 

Aquest nivell de greix assegura suculència i sabor sense ser excessivament greixosa. Però per anar més enllà també és important seleccionar d’on procedeix el greix, perquè no tots els greixos tenen el mateix punt de fusió ni aportes el mateix ‘extra’ de sabor. Després de moltes, moltes proves, vam aconseguir amb la combinació que facilita l’inici d’’smasheado’, col·labora a aconseguir un ‘Maillard’ homogeni a la superfície, evita que la carn s’enganxi i, a més a més, li aporta un toc de sabor molt especial. Es pot demanar més?

Barreja de talls de carn:

 
La barreja de carns proporciona l’equilibri de sabor i textura en boca. Per a la Smash Burger, la vaca aporta un plus d’intensitat que fa que estigui més present com a opció per a aquesta mena de preparació que la vedella. La falda és un tall que afegeix una textura molt interessant i profunditat de sabor, el pit i el rodó de la cuixa porta aquella profunditat de sabor carni al qual ens referíem. Però a diferència de l’hamburguesa clàssica o tradicional, els talls escollits no han de dificultar la reacció de Maillard, sinó facilitar-la inclús si el contrast de temperatures de la carn i la planxa no és l’ideal.

Sense farcits ni additius addicionals:


La Smash Burger neix de la improvisació d’un cuiner que volia especialment una hamburguesa senzilla. Per això la senzillesa és essencial, evita afegir qualsevol mena d’ingredient no essencial a la barreja de carn. Poden alterar la textura, restar sabor a les hamburgueses i dificultar el més important, la facilitat perquè es produeixi el ‘maillard’. La Smash Burger ONE és només carn i els additius obligatoris exigits per la legislació alimentària perquè pugui ser emprada per a l’hostaleria, complint sempre els més alts estàndards de qualitat i seguretat alimentària.

Sal i pebre: en la mesura justa.


Tot i que un condiment bàsic de sal i pebre és tot el que es necessita per a fer la millor Smash Burger, és possible afegir altres potenciadors de sabor com all en pols, ceba en pols o salsa Worcestershire per a satisfer les preferències de sabor dels seus clients o personalitzar la seva oferta.

Per aquest motiu la recepta de la Smash Burger ONE només porta una mica de sal, perquè es pugui personalitzar al moment en què toca la planxa i perquè no competeixi amb les salses i amaniments que marquen la diferència al cada cop més competitiu mercat de la Smash Burger.

Format i envasat: també els hem tingut en compte


La Smash Burger més comuna està al voltant dels 85-90 grams per unitat. És molt poc freqüent trobar al mercat oferta de la Smash Burger només formada per una unitat, per tant, s’utilitzen normalment dues unitats d’aquest gramatge per a assolir el pes habitual d’una Burger tradicional.

A més a més, aquest gramatge permet obtenir una Burger d’unes dimensions ideals un cop aixafada. És quasi necessari que la vora sobresurti lleugerament del pa, una Smash Burger mostra la seva crosta amb orgull.

La nostra Smash Bruger ONE es presenta en bosses o safates pre-formatejades i amb  un gramatge que oscil·la de 85 a 100 grams, en funció del client. Envasades al buit i en atmosfera protectora (safates) estan llestes per a posar-les a sobre de la planxa, tot i que es recomana un previ temperat.

Smash Burger ONE: possiblement la millor opció per a oferir l’hamburguesa de moda als teus clients

Començar amb la barreja de carn adequada és el primer pas per a l’èxit d’una hamburguesa, sigui tradicional o smash.

Amb la nostra Smash Bruger ONE podràs crear hamburgueses Smash de manera senzilla i eficient. S’ha tingut en compte el sabor i la textura que ha de tenir una bona Smash Bruger i s’ha optimitzat to el que fa que el procés d’elaboració sigui senzill i pràcticament lliure d’errors.

Però si necessites un producte a mesura, fins i tot un que només existeixi a la teva imaginació, el podem crear junts. Moltes tones de preparat per a hamburgueses Smash ens avalen.

 

Productes relacionats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.