Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent gràcies a la reacció de Maillard fins al seu interior sucós i ple de sabor, aquesta hamburguesa és sinònim de perfecció.

24/02/2025
Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

Sense "Trade-Offs", sense compromisos


Un “
trade-off” és una situació que implica la pèrdua d'alguna cosa i el guany també d'alguna cosa. Diguem que equival a la nostra “solució de compromís”.

Pot deure's a limitacions físiques o a decisions meditades i preses de manera conscient. En el cas d'una hamburguesa existeix una relació inversa entre aconseguir un efecte “Maillard” de manera fàcil i intensa i que continuï mantenint un interior saborós, sucós i tendre.

Però com ens ho heu demanat hem dedicat gairebé tot aquest principi de 2025 a experimentar en el nostre obrador amb nous talls, combinacions de magres i greixos de diferents parts de l'animal per a aconseguir una hamburguesa que no sap de “trade-offs” o com ens agrada cridar-la “sense compromisos”.

Des del seu exterior daurat i cruixent gràcies a la reacció de Maillard fins al seu interior sucós i ple de sabor, aquesta hamburguesa és sinònim de perfecció.

L'art darrere de l'hamburguesa perfecta


Què és la reacció de Maillard?


La reacció de Maillard és un procés químic que ocorre en cuinar carn a altes temperatures, creant un sabor únic i una textura irresistible.

És molt més que un fenomen químic: és l'ànima del sabor. Aquesta reacció transforma els aminoàcids i sucres naturals de la carn en una crosta daurada plena de matisos que encanten al paladar.

Com el Maillard potència els sabors


El Maillard no sols aporta textura, sinó també profunditat i complexitat al sabor, convertint cada mossegada en una experiència inoblidable.

Les nostres hamburgueses SMASH BURGER ONE va ser el fruit de molta feina per a aconseguir que aquest es produís sense esforç i en gairebé totes les condicions possibles. És una hamburguesa capaç d'elaborar-se sempre igual, de manera consistent, amb un caramel·litzat perfecte i un sabor carni excepcional.



Redefinint la Smash Burger: equilibri entre textura i sabor



Una Smash Burger prioritza aquesta textura cruixent, fins i tot l'aparença visual d'aquesta, un exterior torrat que demana a crits ser mossegat és part del seu èxit i de la seva identitat.

Però el mercat i els consumidors han evolucionat i hi ha cada vegada més gent que aposta per un punt intermedi.

Un exterior cruixent que contrasta perfectament amb un interior tendre i sucós. Aquest equilibri és el que diferència a la Fat Smash Burger.

Els secrets de la Fat Smash Burger



Selecció d'ingredients: Carn de qualitat excepcional


Com en el cas de nostra SMASH BURGER ONE i la resta d'hamburgueses de la nostra gamma tot comença amb carn acuradament seleccionada, bestiar criat i alimentat en condicions òptimes. La nostra carn procedeix de granges familiars de proximitat que es troben en un radi d'uns 150 quilòmetres de les nostres instal·lacions

Això garanteix un sabor profund i una textura que fa justícia al concepte d'hamburguesa premium.

Tècnica d'elaboració sense canvis respecte a Smash Burger tradicional


La Fat Smash Burger es cuina seguint una tècnica de "smash", on la carn s'aixafa directament sobre una planxa calenta. Aquest mètode no sols maximitza la superfície de caramel·lització, sinó que també segella els sucs, aconseguint un equilibri perfecte entre cruixent i tendre.

L'interior sucós i saborós


Tècniques per a preservar la suculència



Per a aconseguir un interior sucós, la clau està a no manipular massa la carn, el nostre procés exclusiu de picat i pastat aquesta pensat per a aconseguir el millor resultat en la planxa.

En el cas de la Fat Smash Burger, la tècnica "smash" s'aplica només una vegada, segellant els sucs de manera eficient. La temperatura de la planxa i el temperat de la carn, així com la tècnica de realitzar el “smash” són molt semblants als de la SMASH BURGER ONE

Més enllà del sabor: Hamburgueses sense compromisos

 

Què significa "sense compromisos" en gastronomia?

Significa no sacrificar cap aspecte del producte. Des del sabor fins a la textura i la presentació, la Fat Smash Burger representa un equilibri perfecte entre tots aquests elements.

La diferència de Butcher&Chef

Butcher&Chef porta la suculència a un altre nivell gràcies a la seva experiència a seleccionar corts amb la proporció ideal de greix, assegurant un sabor tendre i ple de matisos.

Fat Smash Burger de Butcher&Chef

  • Nova combinació de magres i greixos per a SMASH
  • Procés de picat i mescla exclusiu que permet aconseguir un exterior cruixent i un interior sucós
  • Pes aproximat 85 - 110g
  • Presentació: bossa buit retràctil de 25 unitats





Productes relacionats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.