Quin és el secret Butcher&Chef per a fer la millor Burger?
Per aconseguir la millor hamburguesa, ha de donar-se la combinació perfecta de diferents factors. Les Burger de Butcher&Chef estan fetes amb una selecció de carns de vaca vella km0, barrejades i picades per a potenciar la seva textura i sabor.
09/05/2023
Com fer la millor Burger? o Com fer millor les Burguer?
El secret d'una bona Burger no està en l'hamburguesa en si, si no en els diferents factors que entren en joc per a aconseguir la picada perfecta: la qualitat de la carn, la selecció i l'elaboració de la picada, la tècnica de cocció i el toc personal del xef, són les claus principals que marquen la diferència.
Quin és el secret Butcher&Chef per a fer la millor hamburguesa?
En Butcher&Chef aconseguim la millor hamburguesa, combinant a la perfecció diferents factors, i afegint passió, ofici, experiència i talent:
Cuidem l'origen i la qualitat de la carn, sempre de Km0.
Elaborem la Picada amb la millor selecció de talls, i equilibrem els greixos i magres fins a aconseguir el millor dels resultats.
Adeqüem la Picada segons la tècnica de cocció: Brasa, planxa, Josper.
Deixem volar la imaginació del/la Xef.
Conèixer l'origen i la qualitat de la matèria prima i triar carn fresca de proximitat i procedència Km0, és el primer factor, i importantíssim, a tenir en compte. Treballar amb Vaca Vella raça Frisona local, preparant els talls en escorxador propi i sense intermediaris, garanteix la qualitat de la nostra carn.
En segon lloc, l'elaboració de la picada. Seleccionar els millors talls magres i grassos de boví, barrejar-los en proporcions adequades i aconseguir la tècnica de picat idònia fins a aconseguir el millor dels resultats, ens donarà la clau del sabor i la textura. Cada matí, en el nostre Taller situat en el barri de les Corts a Barcelona, rebem els trossos seleccionats de boví i preparem la picada per a repartir-la als nostres clients.
El tipus de cocció és el tercer factor a tenir en compte. A la cuina comença el Rock'n'Roll, i segons el mètode de cocció al qual se sotmet la Burguer, Brasa o Planxa, es potencia el sabor i es realcen les textures.
Finalment, donar el toc personal del/la Xef. El nom i la personalitat a la Burger, és la part d'imaginació i creativitat que aporta cada Xef en la seva cuina.
El saber i el sabor.
La llarga trajectòria i ofici del ButcherJosep Jordana, a l'hora de seleccionar els millors talls, al costat de l'experiència i talent de la XefDayana Rios, en l'elaboració i la mescla d'ingredients de la picada, donen com a resultat unes hamburgueses i picada preparades exclusivament per a la restauració més exigent.