Carpaccio de Vaca Madurada Premium: Talls Prims i Envasat Individual.

Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i servir.

25/10/2024
carpaccio vaca madurada butcherandchef

Carpaccio de Carn de Vaca Madurada Premium


La carn de vaca madurada en sec (Dry Aged) de manera correcta aporta sabors rics i complexos i una tendresa superior, que és especialment apreciada pels amants de la carn. A aquest article us revelem algunes de les característiques d’un dels nous productes de Butcher&Chef que ha nascut fruit de la demanda i la col·laboració amb els nostres clients: els nostres packs de carn de vaca madurada Premium, específicament premsada i presentada en fines làmines a l’estil Carpaccio.

Què fa especial el Carpaccio de Carn?


El carpaccio és sinònim d’alta gastronomia. Originalment una especialitat italiana, sol consistir en fines làmines de carn crua amanides amb acompanyaments senzills. El concepte ha crescut i es troba a restaurants de tot el mon, i, fins i tot, a cuines casolanes, gràcies a les versions preenvasades que faciliten el seu gaudi en qualsevol moment.

El Sabor de la Carn Madurada en Estil Carpaccio

El procés de maduració potencia el sabor umami natural de la carn, i altres interessants matisos a la seva textura a la boca. El tall prim amplifica aquests sabors, permetent que la profunditat completa de la carn destaqui a cada mossegada. Combinat amb adreços senzills com ara la sal, el pebre i l’oli d’oliva, el perfil de sabor es converteix en una obra mestra al plat.

L’Art de Servir Carn a l’Estil Carpaccio


Tradicionalment servit amb ruca, tàperes i formatge parmesà ratllat, el carpaccio és ben conegut pel seu sabor equilibrat. Però a moltes cuines s’ha modernitzat la recepta utilitzant oli de tòfona, fonoll ratllat o ratlladura de cítrics, buscant així un contrast refrescant. És una preparació sobre la que realitzar propostes conservadores o més arriscades per a adaptar-lo a diferents cartes, especialitats o ofertes de temporada amb extrema facilitat.

Versatilitat Culinària del Carpaccio de Carn


Més enllà del seu paper tradicional com a entrant, el carpaccio de carn és sorprenentment versàtil. Es pot utilitzar com a topping per a pizzes artesanals, enrotllat en pasta fresca, com a farciment per a wraps gourmets o com a base d’altres plats com el Vitello Tonnato (Vitel toné). La seva textura delicada i sabor intens el converteixen en un ingredient ideal a plats de fusió.

Vitello Tonnato Butcher&Chef Carn Premium de Vaca Barcelona

Selecció de Carn de Vaca Madurada Premium per a Carpaccio

No tota la carn és adequada per a un carpaccio Premium. El marbrejat, utilitzar talls específics i l’origen de la carn juguen un paper fonamental. Només la carn ben marbrejada, amb una distribució de greix equilibrat, proporciona el sabor i textura desitjats a un carpaccio, mentre que l’ús de talls concrets assegura el nivell de tendresa adequat.

Entenent el Procés de Maduració de la Carn


El procés de maduració és essencial per a crear el sabor Premium i la tendresa de la carn utilitzada al carpaccio. Butcher&Chef utilitza la seva pròpia cambra de maduració en sec (Dry Aged).

El procés de maduració en sec consisteix, essencialment, en emmagatzemar la carn en un ambient controlat, permetent que els enzims de3scomponguin el teixit muscular i potenciïn el sabor i la tendresa. És un procés que ha de realitzar-se molt acuradament, controlant les condicions d’humitat i temperatura de forma continuada per a evitar que la carn es faci malbé o perdi les seves qualitats.

Conèixer més sobre aquest procés de maduració en sec

Pretallat i envasat al buit


Les làmines primes i uniformes milloren l’experiència del carpaccio. Tallar la carn amb precisió assegura una consistència delicada, que intensifica el sabor i permet als comensals apreciar cada mossegada en la seva plenitud. Aquesta presentació també aporta un atractiu visual, ideal per a crear moments culinaris memorables.

Els nostres carnissers experts treballen exclusivament amb matança pròpia i són capaços de filetejar la carn amb un gruix que només els seus anys d’experiència permeten.

Productes relacionats

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.