Butcher&Chef i Gourmand&Guiard: La unió fa la (millor) croqueta
El nivell superior de l’autèntica croqueta artesana. Així són les nostres Croquetes de Melós de vedella i Pollastre l'ast. La millor tapa de croquetes que pots oferir a la teva carta.
17/11/2022
Diran que el secret d'unes bones croquetes (com el de tantes receptes) és molt clar: bons ingredients i bona elaboració. I és cert que en el més simple es troba, moltes vegades, l'origen de la qualitat. Però en un món tan saturat de croquetes “casolanes” “artesanes” “de l'àvia” hem volgut aportar el nostre “gra de croqueta” presentant dues receptes de nivell superior.
Per a això partim dels millors ingredients seleccionats i preparats en el nostre Taller de Carns: melós de vedella i pollastre de corral. A partir d'aquesta delicadesa, la signatura Gourmand&Guiard, les creacions de la qual venen de la mà del xef amb estrella Michelin Alain Guiard, elabora la recepta de Dayana Rios, xef de Butcher&Chef.
Una recepta que aconsegueix unir un deliciós cruixent per fora amb la suma equilibrada de cremositat, profunditat i consistència, per dins.
I si, el secret està en els ingredients. Sobretot en els quals afegim en Butcher&Chef: dedicació i passió pel sabor i la qualitat artesanal.
CROQUETA MELÓS DE VEDELLA Croqueta gurmet especial xefs, tradicional i artesana. Cruixent per fora, melosa i consistent per dins. Sabor autèntic, suau i intens
CROQUETA POLLASTRE A L’AST Croqueta casolana amb la recepta de tota la vida. Cruixent per fora i de textura suau i intensa per dins. Sabor memorable i autèntic amb el seu tradicional toc de llimona.