La història dels Estats Units està plena de símbols i moments clau que representen el seu ascens com una potència global. Dos d’aquests símbols, curiosament, van emergir quasi simultàniament ...
El consum de carn de boví ha format part de la dieta humana durant segles, però a les últimes dècades la producció massiva i la demanda creixent han generat preocupacions sobre la seva ...
Personalment el fet de realitzar una hamburguesa madurada, que ja existeix en el mercat des de fa temps no ha estat en el nostre full de ruta prioritari, però després d'aconseguir la ...
Hem introduït interessants novetats en el nostre catàleg de corts i elaborats que venen a completar la ja extensíssima gamma amb la qual iniciem el nostre projecte de fer arribar la millor carn de ...
Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se ...
En els últims anys, el món de les hamburgueses ha experimentat una revolució significativa. Un nou estil ha emergit amb força entre els amants d'aquest plat icònic: la Smash Burger. Ha desbancat ...
Quan aixafem la carn d'una Smash Burger fem que més superfície aquest en contacte amb la planxa, si la temperatura és la correcta, aquest gest ens recompensés amb un torrat de la superfície ...
El T-Bone Steak és un dels talls de carn més emblemàtics de la gastronomia americana, reconegut per la seva suculència, sabor intens i versatilitat culinària. El seu nom prové de la forma ...
Franc Monrabà, xef del Haddock, el restaurant de l’Eixample barceloní que s’autodenomina ‘Taverne Canaille’, és un apassionat de la cuina, especialment de l’alta cuina, però d’aquella ...
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
La botifarra de pagès és un tipus d'embotit fresc elaborat amb carn de porc, espècies i altres ingredients naturals. El seu nom prové de la pròpia paraula "pagès”, reflectint el seu origen ...
Una calçotada és molt més que menjar aquestes cebes dolces i allargades, és una celebració gastronòmica arrelada en la cultura catalana que reuneix amics i familiars entorn d’un menjar ...