Blog

Cultura de la carn

Els secrets d’una hamburguesa: Les diferències entre carn picada, hamburguesa i Burger Meat

Els secrets d’una hamburguesa: Les diferències entre carn picada, hamburguesa i Burger Meat

09/04/2025
En el món de l'alimentació, els termes poden ser confusos. Termes com a "carn picada", "hamburguesa" i "Burger Meat" s'usen amb freqüència, però cadascun té una definició específica segons ...
+
L’escalada de preu de la carn de boví: múltiples factors que estan creant una tempesta perfecta

L’escalada de preu de la carn de boví: múltiples factors que estan creant una tempesta perfecta

27/03/2025
El cost de la carn de boví ha augmentat a un ritme de dos dígits des de li inicio d'any. El mercat enfronta un dels moments més desafiadors en la seva història recent. La demanda de carn ha ...
+
Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

24/02/2025
Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent ...
+
Les noves tendències en les Smash Burger per a 2025: les novetats que ens porta el sector

Les noves tendències en les Smash Burger per a 2025: les novetats que ens porta el sector

23/01/2025
En 2025, les tendències com "Fat Smash" i "Grass Fed Meat" estan portant aquest clàssic a un nivell completament nou. A més, els mètodes de cocció més acurats i l'ús d'eines ...
+
Diferències principals entre els talls de boví a Espanya, Catalunya i els Estats Units

Diferències principals entre els talls de boví a Espanya, Catalunya i els Estats Units

13/01/2025
Quan un animal és sacrificat en l’escorxador, la seva carn es talla en diferents peces, denominades talls, cadascuna amb la seva pròpia textura i un sabor característic. Aquests atributs fan que ...
+
El Sabor: el sentit que ens fa recordar moments únics de la nostra vida

El Sabor: el sentit que ens fa recordar moments únics de la nostra vida

23/12/2024
El sabor és molt més que una simple percepció del paladar; és una porta al passat, un pont cap a moments i emocions que crèiem oblidats. Alguna vegada un mos d'alguna cosa et va transportar ...
+
Què és una Smash Burger i què la fa única per al teu negoci?

Què és una Smash Burger i què la fa única per al teu negoci?

09/12/2024
 La Smash Burger ha redefinit l'experiència de les hamburgueses, conquistant paladars i generant un renou que no deixa indiferent a ningú. Però, què fa que aquestes hamburgueses siguin tan ...
+
Smash Burgers i Food Trucks

Smash Burgers i Food Trucks: Una Recepta de Negoci d’Èxit

11/11/2024
Per què els smash burgers són ideals per als food trucks? Els smash burgers requereixen pocs ingredients i es preparen ràpidament, adaptant-se a la perfecció al ritme dinàmic ...
+
Steak Tàrtar de Filet de Vaca: Finament Picat i Llest per a Servir

Steak Tàrtar de Filet de Vaca: Finament Picat i Llest per a Servir

02/11/2024
El steak tàrtar, també conegut simplement com a tàrtar, és un plat elaborat amb carn de boví picada crua. Butcher&Chef ofereix steak tàrtar de rellom de vaca, finament picat a ganivet ...
+
carpaccio vaca madurada butcherandchef

Carpaccio de Vaca Madurada Premium: Talls Prims i Envasat Individual.

25/10/2024
Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i ...
+
Menú homenatge a la Copa de l’Amèrica del Restaurant Haddock

Menú homenatge a la Copa de l’Amèrica del Restaurant Haddock

28/09/2024
Al món de la gastronomia, cada plat té una història que contar, i a vegades, aquestes històries s'entrellacen amb grans esdeveniments com la Copa Amèrica, la competició més antiga del món que ...
+
Porterhouse i Tbone

Quina és la diferència entre un porterhouse i un t-bone?

24/09/2024
Dues talls típicament americans que tenen el seu públic fidel. Hi ha qui prefereix un T-Bone amb menor quantitat de filet i llom alt i qui es decideix per un Porterhouse per a gaudir d'una major ...
+

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.