En el món de l'alimentació, els termes poden ser confusos. Termes com a "carn picada", "hamburguesa" i "Burger Meat" s'usen amb freqüència, però cadascun té una definició específica segons ...
El cost de la carn de boví ha augmentat a un ritme de dos dígits des de li inicio d'any. El mercat enfronta un dels moments més desafiadors en la seva història recent. La demanda de carn ha ...
Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent ...
En 2025, les tendències com "Fat Smash" i "Grass Fed Meat" estan portant aquest clàssic a un nivell completament nou. A més, els mètodes de cocció més acurats i l'ús d'eines ...
Quan un animal és sacrificat en l’escorxador, la seva carn es talla en diferents peces, denominades talls, cadascuna amb la seva pròpia textura i un sabor característic. Aquests atributs fan que ...
El sabor és molt més que una simple percepció del paladar; és una porta al passat, un pont cap a moments i emocions que crèiem oblidats. Alguna vegada un mos d'alguna cosa et va transportar ...
La Smash Burger ha redefinit l'experiència de les hamburgueses, conquistant paladars i generant un renou que no deixa indiferent a ningú. Però, què fa que aquestes hamburgueses siguin tan ...
Per què els smash burgers són ideals per als food trucks?
Els smash burgers requereixen pocs ingredients i es preparen ràpidament,
adaptant-se a la perfecció al ritme dinàmic ...
El steak tàrtar, també conegut simplement com a tàrtar, és un plat elaborat amb carn de boví picada crua. Butcher&Chef ofereix steak tàrtar de rellom de vaca, finament picat a ganivet ...
Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i ...
Al món de la gastronomia, cada plat té una història que contar, i a vegades, aquestes històries s'entrellacen amb grans esdeveniments com la Copa Amèrica, la competició més antiga del món que ...
Dues talls típicament americans que tenen el seu públic fidel. Hi ha qui prefereix un T-Bone amb menor quantitat de filet i llom alt i qui es decideix per un Porterhouse per a gaudir d'una major ...