Butcher & Chef - El saber i el sabor

+

El nostre propòsit

+

El Taller de Carns

+

Catàleg de productes

+

Blog

T-Bone Steak el tall americà per excel·lència

T-Bone Steak el tall americà per excel·lència

27/04/2024
El T-Bone Steak és un dels talls de carn més emblemàtics de la gastronomia americana, reconegut per la seva suculència, sabor intens i versatilitat culinària. El seu nom prové de la forma ...
+
Franc Monrabà Haddock Smash Burger

Com fer la millor Smash Burger: Franc Monrabà, Restaurant Haddock

18/04/2024
Franc Monrabà, xef del Haddock, el restaurant de l’Eixample barceloní que s’autodenomina ‘Taverne Canaille’, és un apassionat de la cuina, especialment de l’alta cuina, però d’aquella ...
+
Smash Burger ONE - Made in Barcelona

Com fer la millor Smash Burguer: la recepta original i perfecta

03/04/2024
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
+
Descobreix els secrets de la millor botifarra de pagès

Descobreix els secrets de la millor botifarra de pagès

18/03/2024
La botifarra de pagès és un tipus d'embotit fresc elaborat amb carn de porc, espècies i altres ingredients naturals. El seu nom prové de la pròpia paraula "pagès”, reflectint el seu origen ...
+
Les deu coses que has de saber perquè la teva calçotada sigui un èxit total

Les deu coses que has de saber perquè la teva calçotada sigui un èxit total

06/03/2024
Una calçotada és molt més que menjar aquestes cebes dolces i allargades, és una celebració gastronòmica arrelada en la cultura catalana que reuneix amics i familiars entorn d’un menjar ...
+
Descobreix la nostra gamma de mitjanes de llom alt madurats en sec.

Descobreix la nostra gamma de mitjanes de llom alt madurats en sec.

26/01/2024
A Butcher&Chef disposem d’una completa gamma de maduracions en sec ‘Dry Aged’ on els nostres "xuletons" són l’estrella. Descobreix les característiques de les tres maduracions més ...
+
Quin és el secret del sabor de la carn de proximitat de Butcher&Chef?

Quin és el secret del sabor de la carn de proximitat de Butcher&Chef?

12/01/2024
Quan selecciones un dels nostres lloms alts o baixos de vaca, el nostre xai imperial, picanya, o qualsevol dels nostres talls o elaborats t'emportas peces d'un sabor i qualitat excepcionals. Alguns ...
+
Revolver Prime Rib, el senyor dels rostits elaborat amb llom alt

Revolver Prime Rib, el senyor dels rostits elaborat amb llom alt

28/11/2023
Elaborem un rostit especial per a incloure a les cartes durant les festes de nadal. Cor de llom alt madurat embolicat en meitats d’ossos de medul·la. Un manjar fora de ...
+
Lomo alto de proximidad

Llom alt VS Llom baix, quin és el millor tall?

06/11/2023
Quasi tots hem escoltat parlar del llom alt i del llom baix, la majoria sabem que són coneguts pel seu sabor, textura i versatilitat a la cuina. S’han guanyat la bona fama que tenen, però en ...
+
Picanya Picanha Culatí premium de boví de proximitat

A la recerca del tall de boví perfecte per a la brasa: Culatí

13/10/2023
La Picanya o culatí està arrasant als  restaurants de mig món i hem volgut preguntar a la Xef Dayana el motiu. La seva resposta no deixarà indiferent a ningú... "La Picanya és el tall de carn ...
+
Els talls de carn a la brasa que més gaudim.

Els talls de carn a la brasa que més gaudim.

22/09/2023
Per a un xef, triar els talls de carn adequats és essencial per a aconseguir una experiència gastronòmica excepcional. Descobreix quins són els talls preferits de la xef Dayana, com preparar-los ...
+
Què és i com fem la maduració de carn en sec “Dry Aged”?

Què és i com fem la maduració de carn en sec “Dry Aged”?

12/06/2023
Com aconseguim que la carn de vaca vella es converteixi en un mos exquisit? A Bucher&Chef som especialistes en maduració "Dry Aged" de vaca Frisona Km0. La cambra de maduració del nostre Taller ...
+
+

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mantener la sesión, ofrecer una mejor experiencia, obtener datos estadísticos de navegación de los usuarios y mostrarte publicidad personalizada en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Para más información consulta la Política cookies.

Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón “Aceptar y continuar” o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón “Configurar”.