En el món de l'alimentació, els termes poden ser confusos. Termes com a "carn picada", "hamburguesa" i "Burger Meat" s'usen amb freqüència, però cadascun té una definició específica segons ...
El cost de la carn de boví ha augmentat a un ritme de dos dígits des de li inicio d'any. El mercat enfronta un dels moments més desafiadors en la seva història recent. La demanda de carn ha ...
Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent ...
En 2025, les tendències com "Fat Smash" i "Grass Fed Meat" estan portant aquest clàssic a un nivell completament nou. A més, els mètodes de cocció més acurats i l'ús d'eines ...
Quan un animal és sacrificat en l’escorxador, la seva carn es talla en diferents peces, denominades talls, cadascuna amb la seva pròpia textura i un sabor característic. Aquests atributs fan que ...
El sabor és molt més que una simple percepció del paladar; és una porta al passat, un pont cap a moments i emocions que crèiem oblidats. Alguna vegada un mos d'alguna cosa et va transportar ...
La Smash Burger ha redefinit l'experiència de les hamburgueses, conquistant paladars i generant un renou que no deixa indiferent a ningú. Però, què fa que aquestes hamburgueses siguin tan ...
Per què els smash burgers són ideals per als food trucks?
Els smash burgers requereixen pocs ingredients i es preparen ràpidament,
adaptant-se a la perfecció al ritme dinàmic ...
El steak tàrtar, també conegut simplement com a tàrtar, és un plat elaborat amb carn de boví picada crua. Butcher&Chef ofereix steak tàrtar de rellom de vaca, finament picat a ganivet ...
Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i ...
Dues talls típicament americans que tenen el seu públic fidel. Hi ha qui prefereix un T-Bone amb menor quantitat de filet i llom alt i qui es decideix per un Porterhouse per a gaudir d'una major ...
El consum de carn de boví ha format part de la dieta humana durant segles, però a les últimes dècades la producció massiva i la demanda creixent han generat preocupacions sobre la seva ...
Personalment el fet de realitzar una hamburguesa madurada, que ja existeix en el mercat des de fa temps no ha estat en el nostre full de ruta prioritari, però després d'aconseguir la ...
Hem introduït interessants novetats en el nostre catàleg de corts i elaborats que venen a completar la ja extensíssima gamma amb la qual iniciem el nostre projecte de fer arribar la millor carn de ...
Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se ...
En els últims anys, el món de les hamburgueses ha experimentat una revolució significativa. Un nou estil ha emergit amb força entre els amants d'aquest plat icònic: la Smash Burger. Ha desbancat ...
Quan aixafem la carn d'una Smash Burger fem que més superfície aquest en contacte amb la planxa, si la temperatura és la correcta, aquest gest ens recompensés amb un torrat de la superfície ...
Franc Monrabà, xef del Haddock, el restaurant de l’Eixample barceloní que s’autodenomina ‘Taverne Canaille’, és un apassionat de la cuina, especialment de l’alta cuina, però d’aquella ...
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
La botifarra de pagès és un tipus d'embotit fresc elaborat amb carn de porc, espècies i altres ingredients naturals. El seu nom prové de la pròpia paraula "pagès”, reflectint el seu origen ...
Una calçotada és molt més que menjar aquestes cebes dolces i allargades, és una celebració gastronòmica arrelada en la cultura catalana que reuneix amics i familiars entorn d’un menjar ...
A Butcher&Chef disposem d’una completa gamma de maduracions en sec ‘Dry Aged’ on els nostres "xuletons" són l’estrella. Descobreix les característiques de les tres maduracions més ...
Quan selecciones un dels nostres lloms alts o baixos de vaca, el nostre xai imperial, picanya, o qualsevol dels nostres talls o elaborats t'emportas peces d'un sabor i qualitat excepcionals.
Alguns ...
Elaborem un rostit especial per a incloure a les cartes durant les festes de nadal. Cor de llom alt madurat embolicat en meitats d’ossos de medul·la. Un manjar fora de ...
Quasi tots hem escoltat parlar del llom alt i del llom baix, la majoria sabem que són coneguts pel seu sabor, textura i versatilitat a la cuina. S’han guanyat la bona fama que tenen, però en ...
La Picanya o culatí està arrasant als restaurants de mig món i hem volgut preguntar a la Xef Dayana el motiu. La seva resposta no deixarà indiferent a ningú... "La Picanya és el tall de carn ...
Per a un xef, triar els talls de carn adequats és essencial per a aconseguir una experiència gastronòmica excepcional. Descobreix quins són els talls preferits de la xef Dayana, com preparar-los ...
Com aconseguim que la carn de vaca vella es converteixi en un mos exquisit? A Bucher&Chef som especialistes en maduració "Dry Aged" de vaca Frisona Km0. La cambra de maduració del nostre Taller ...