Aprèn a cuinar l’hamburguesa perfecta amb la guia definitiva d’un xef expert. Domina l’elecció de la carn (Angus, Vaca Vella, Wagyu), la proporció de greix, la temperatura i les tècniques ...
El mes passat, el nostre catàleg d'hamburgueses va donar la benvinguda a dues emocionants novetats per a aquest 2025. Entre elles, una brilla amb llum pròpia i ens omple d'orgull: la GRASS FED ...
En la restauració, oferir productes de qualitat que destaquin és fonamental. En Butcher&Chef, portem més de 100 anys d'experiència en el mercat de la carn, i el nostre compromís és clar: ...
En el món de l'alimentació, els termes poden ser confusos. Termes com a "carn picada", "hamburguesa" i "Burger Meat" s'usen amb freqüència, però cadascun té una definició específica segons ...
El cost de la carn de boví ha augmentat a un ritme de dos dígits des de li inicio d'any. El mercat enfronta un dels moments més desafiadors en la seva història recent. La demanda de carn ha ...
Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent ...
En 2025, les tendències com "Fat Smash" i "Grass Fed Meat" estan portant aquest clàssic a un nivell completament nou. A més, els mètodes de cocció més acurats i l'ús d'eines ...
El sabor és molt més que una simple percepció del paladar; és una porta al passat, un pont cap a moments i emocions que crèiem oblidats. Alguna vegada un mos d'alguna cosa et va transportar ...
La Smash Burger ha redefinit l'experiència de les hamburgueses, conquistant paladars i generant un renou que no deixa indiferent a ningú. Però, què fa que aquestes hamburgueses siguin tan ...
Per què els smash burgers són ideals per als food trucks?
Els smash burgers requereixen pocs ingredients i es preparen ràpidament,
adaptant-se a la perfecció al ritme dinàmic ...
El steak tàrtar, també conegut simplement com a tàrtar, és un plat elaborat amb carn de boví picada crua. Butcher&Chef ofereix steak tàrtar de rellom de vaca, finament picat a ganivet ...
Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i ...
El consum de carn de boví ha format part de la dieta humana durant segles, però a les últimes dècades la producció massiva i la demanda creixent han generat preocupacions sobre la seva ...
Personalment el fet de realitzar una hamburguesa madurada, que ja existeix en el mercat des de fa temps no ha estat en el nostre full de ruta prioritari, però després d'aconseguir la ...
Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se ...
En els últims anys, el món de les hamburgueses ha experimentat una revolució significativa. Un nou estil ha emergit amb força entre els amants d'aquest plat icònic: la Smash Burger. Ha desbancat ...
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
Quasi tots hem escoltat parlar del llom alt i del llom baix, la majoria sabem que són coneguts pel seu sabor, textura i versatilitat a la cuina. S’han guanyat la bona fama que tenen, però en ...
Com aconseguim que la carn de vaca vella es converteixi en un mos exquisit? A Bucher&Chef som especialistes en maduració "Dry Aged" de vaca Frisona Km0. La cambra de maduració del nostre Taller ...