Butcher & Chef - El saber i el sabor

+

El nostre propòsit

+

El Taller de Carns

+

Catàleg de productes

+

Blog

Els secrets d’una hamburguesa: Les diferències entre carn picada, hamburguesa i Burger Meat

Els secrets d’una hamburguesa: Les diferències entre carn picada, hamburguesa i Burger Meat

09/04/2025
En el món de l'alimentació, els termes poden ser confusos. Termes com a "carn picada", "hamburguesa" i "Burger Meat" s'usen amb freqüència, però cadascun té una definició específica segons ...
+
L’escalada de preu de la carn de boví: múltiples factors que estan creant una tempesta perfecta

L’escalada de preu de la carn de boví: múltiples factors que estan creant una tempesta perfecta

27/03/2025
El cost de la carn de boví ha augmentat a un ritme de dos dígits des de li inicio d'any. El mercat enfronta un dels moments més desafiadors en la seva història recent. La demanda de carn ha ...
+
Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

Fat Smash Burger de Butcher&Chef: Maillard perfecte i cruixent, interior tendre i saborós.

24/02/2025
Què converteix a una hamburguesa en una obra mestra? La Fat Smash Burger de Butcher&Chef no és nomes menjar, és una experiència culinària. Des del seu exterior daurat i cruixent ...
+
Les noves tendències en les Smash Burger per a 2025: les novetats que ens porta el sector

Les noves tendències en les Smash Burger per a 2025: les novetats que ens porta el sector

23/01/2025
En 2025, les tendències com "Fat Smash" i "Grass Fed Meat" estan portant aquest clàssic a un nivell completament nou. A més, els mètodes de cocció més acurats i l'ús d'eines ...
+
Diferències principals entre els talls de boví a Espanya, Catalunya i els Estats Units

Diferències principals entre els talls de boví a Espanya, Catalunya i els Estats Units

13/01/2025
Quan un animal és sacrificat en l’escorxador, la seva carn es talla en diferents peces, denominades talls, cadascuna amb la seva pròpia textura i un sabor característic. Aquests atributs fan que ...
+
El Sabor: el sentit que ens fa recordar moments únics de la nostra vida

El Sabor: el sentit que ens fa recordar moments únics de la nostra vida

23/12/2024
El sabor és molt més que una simple percepció del paladar; és una porta al passat, un pont cap a moments i emocions que crèiem oblidats. Alguna vegada un mos d'alguna cosa et va transportar ...
+
Què és una Smash Burger i què la fa única per al teu negoci?

Què és una Smash Burger i què la fa única per al teu negoci?

09/12/2024
 La Smash Burger ha redefinit l'experiència de les hamburgueses, conquistant paladars i generant un renou que no deixa indiferent a ningú. Però, què fa que aquestes hamburgueses siguin tan ...
+
Smash Burgers i Food Trucks

Smash Burgers i Food Trucks: Una Recepta de Negoci d’Èxit

11/11/2024
Per què els smash burgers són ideals per als food trucks? Els smash burgers requereixen pocs ingredients i es preparen ràpidament, adaptant-se a la perfecció al ritme dinàmic ...
+
Steak Tàrtar de Filet de Vaca: Finament Picat i Llest per a Servir

Steak Tàrtar de Filet de Vaca: Finament Picat i Llest per a Servir

02/11/2024
El steak tàrtar, també conegut simplement com a tàrtar, és un plat elaborat amb carn de boví picada crua. Butcher&Chef ofereix steak tàrtar de rellom de vaca, finament picat a ganivet ...
+
carpaccio vaca madurada butcherandchef

Carpaccio de Vaca Madurada Premium: Talls Prims i Envasat Individual.

25/10/2024
Butcher&Chef introdueix en el seu catàleg carn de vaca madurada premium tallada en finíssimes lamines tipus Carpaccio. Racions individuals envasades al buit llestes per a obrir, condimentar i ...
+
Porterhouse i Tbone

Quina és la diferència entre un porterhouse i un t-bone?

24/09/2024
Dues talls típicament americans que tenen el seu públic fidel. Hi ha qui prefereix un T-Bone amb menor quantitat de filet i llom alt i qui es decideix per un Porterhouse per a gaudir d'una major ...
+
Consum Responsable de Carn de Boví: Selecció en Origen, Granges Familiars de Proximitat i Races Locals

Consum Responsable de Carn de Boví: Selecció en Origen, Granges Familiars de Proximitat i Races Locals

02/09/2024
El consum de carn de boví ha format part de la dieta humana durant segles, però a les últimes dècades la producció massiva i la demanda creixent han generat preocupacions sobre la seva ...
+
La nostra nova Burger Madurada: cal provar-la per a jutjar-la

La nostra nova Burger Madurada: cal provar-la per a jutjar-la

06/08/2024
Personalment el fet de realitzar una hamburguesa madurada, que ja existeix en el mercat des de fa temps no ha estat en el nostre full de ruta prioritari, però després d'aconseguir la ...
+
Nou catàleg de talls del xef i elaborats d’autor de Butcher&Chef

Nou catàleg de talls del xef i elaborats d’autor de Butcher&Chef

09/07/2024
Hem introduït interessants novetats en el nostre catàleg de corts i elaborats que venen a completar la ja extensíssima gamma amb la qual iniciem el nostre projecte de fer arribar la millor carn de ...
+
La millor Smash Burger, sempre perfecta i amb “Easy Smash”

La millor Smash Burger, sempre perfecta i amb “Easy Smash”

27/06/2024
Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se ...
+
Smash Burger versus Classic Burger: Tendències en la restauració en 2024

Smash Burger versus Classic Burger: Tendències en la restauració en 2024

10/06/2024
En els últims anys, el món de les hamburgueses ha experimentat una revolució significativa. Un nou estil ha emergit amb força entre els amants d'aquest plat icònic: la Smash Burger. Ha desbancat ...
+
Errors freqüents en fer Smash Burger

Els errors més comuns en fer Smash Burger

05/06/2024
Quan aixafem la carn d'una Smash Burger fem que més superfície aquest en contacte amb la planxa, si la temperatura és la correcta, aquest gest ens recompensés amb un torrat de la superfície ...
+
Franc Monrabà Haddock Smash Burger

Com fer la millor Smash Burger: Franc Monrabà, Restaurant Haddock

18/04/2024
Franc Monrabà, xef del Haddock, el restaurant de l’Eixample barceloní que s’autodenomina ‘Taverne Canaille’, és un apassionat de la cuina, especialment de l’alta cuina, però d’aquella ...
+
Smash Burger ONE - Made in Barcelona

Com fer la millor Smash Burguer: la recepta original i perfecta

03/04/2024
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
+
Descobreix els secrets de la millor botifarra de pagès

Descobreix els secrets de la millor botifarra de pagès

18/03/2024
La botifarra de pagès és un tipus d'embotit fresc elaborat amb carn de porc, espècies i altres ingredients naturals. El seu nom prové de la pròpia paraula "pagès”, reflectint el seu origen ...
+
Les deu coses que has de saber perquè la teva calçotada sigui un èxit total

Les deu coses que has de saber perquè la teva calçotada sigui un èxit total

06/03/2024
Una calçotada és molt més que menjar aquestes cebes dolces i allargades, és una celebració gastronòmica arrelada en la cultura catalana que reuneix amics i familiars entorn d’un menjar ...
+
Descobreix la nostra gamma de mitjanes de llom alt madurats en sec.

Descobreix la nostra gamma de mitjanes de llom alt madurats en sec.

26/01/2024
A Butcher&Chef disposem d’una completa gamma de maduracions en sec ‘Dry Aged’ on els nostres "xuletons" són l’estrella. Descobreix les característiques de les tres maduracions més ...
+
Quin és el secret del sabor de la carn de proximitat de Butcher&Chef?

Quin és el secret del sabor de la carn de proximitat de Butcher&Chef?

12/01/2024
Quan selecciones un dels nostres lloms alts o baixos de vaca, el nostre xai imperial, picanya, o qualsevol dels nostres talls o elaborats t'emportas peces d'un sabor i qualitat excepcionals. Alguns ...
+
Revolver Prime Rib, el senyor dels rostits elaborat amb llom alt

Revolver Prime Rib, el senyor dels rostits elaborat amb llom alt

28/11/2023
Elaborem un rostit especial per a incloure a les cartes durant les festes de nadal. Cor de llom alt madurat embolicat en meitats d’ossos de medul·la. Un manjar fora de ...
+
Lomo alto de proximidad

Llom alt VS Llom baix, quin és el millor tall?

06/11/2023
Quasi tots hem escoltat parlar del llom alt i del llom baix, la majoria sabem que són coneguts pel seu sabor, textura i versatilitat a la cuina. S’han guanyat la bona fama que tenen, però en ...
+
Picanya Picanha Culatí premium de boví de proximitat

A la recerca del tall de boví perfecte per a la brasa: Culatí

13/10/2023
La Picanya o culatí està arrasant als  restaurants de mig món i hem volgut preguntar a la Xef Dayana el motiu. La seva resposta no deixarà indiferent a ningú... "La Picanya és el tall de carn ...
+
Els talls de carn a la brasa que més gaudim.

Els talls de carn a la brasa que més gaudim.

22/09/2023
Per a un xef, triar els talls de carn adequats és essencial per a aconseguir una experiència gastronòmica excepcional. Descobreix quins són els talls preferits de la xef Dayana, com preparar-los ...
+
Què és i com fem la maduració de carn en sec “Dry Aged”?

Què és i com fem la maduració de carn en sec “Dry Aged”?

12/06/2023
Com aconseguim que la carn de vaca vella es converteixi en un mos exquisit? A Bucher&Chef som especialistes en maduració "Dry Aged" de vaca Frisona Km0. La cambra de maduració del nostre Taller ...
+
+

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per a mantenir la sessió, oferir una millor experiència, obtenir dades estadístiques de navegació dels usuaris i mostrar-te publicitat personalitzada sobre la base d’un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació. Per a més informació consulta la Política cookies.

Pots acceptar totes les cookies prement el botó “Acceptar i continuar” o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó “Configurar”.