La història dels Estats Units està plena de símbols i moments clau que representen el seu ascens com una potència global. Dos d’aquests símbols, curiosament, van emergir quasi simultàniament ...
El consum de carn de boví ha format part de la dieta humana durant segles, però a les últimes dècades la producció massiva i la demanda creixent han generat preocupacions sobre la seva ...
Personalment el fet de realitzar una hamburguesa madurada, que ja existeix en el mercat des de fa temps no ha estat en el nostre full de ruta prioritari, però després d'aconseguir la ...
Hem introduït interessants novetats en el nostre catàleg de corts i elaborats que venen a completar la ja extensíssima gamma amb la qual iniciem el nostre projecte de fer arribar la millor carn de ...
Gaudeix d'hamburgueses smash sempre perfectes. La nostra recepta equilibra el sabor, la suculència i la facilitat de preparació. És la mescla ideal, tant que podria considerar-se ...
En els últims anys, el món de les hamburgueses ha experimentat una revolució significativa. Un nou estil ha emergit amb força entre els amants d'aquest plat icònic: la Smash Burger. Ha desbancat ...
Quan aixafem la carn d'una Smash Burger fem que més superfície aquest en contacte amb la planxa, si la temperatura és la correcta, aquest gest ens recompensés amb un torrat de la superfície ...
El T-Bone Steak és un dels talls de carn més emblemàtics de la gastronomia americana, reconegut per la seva suculència, sabor intens i versatilitat culinària. El seu nom prové de la forma ...
Franc Monrabà, xef del Haddock, el restaurant de l’Eixample barceloní que s’autodenomina ‘Taverne Canaille’, és un apassionat de la cuina, especialment de l’alta cuina, però d’aquella ...
Per a aquells que han estat una mica perduts els últims anys, una Hamburguesa Smash o Smash Burguer, no és una versió ultra fina i comprimida de l'hamburguesa que tots coneixem. Són unes ...
La botifarra de pagès és un tipus d'embotit fresc elaborat amb carn de porc, espècies i altres ingredients naturals. El seu nom prové de la pròpia paraula "pagès”, reflectint el seu origen ...
Una calçotada és molt més que menjar aquestes cebes dolces i allargades, és una celebració gastronòmica arrelada en la cultura catalana que reuneix amics i familiars entorn d’un menjar ...
A Butcher&Chef disposem d’una completa gamma de maduracions en sec ‘Dry Aged’ on els nostres "xuletons" són l’estrella. Descobreix les característiques de les tres maduracions més ...
Quan selecciones un dels nostres lloms alts o baixos de vaca, el nostre xai imperial, picanya, o qualsevol dels nostres talls o elaborats t'emportas peces d'un sabor i qualitat excepcionals.
Alguns ...
Elaborem un rostit especial per a incloure a les cartes durant les festes de nadal. Cor de llom alt madurat embolicat en meitats d’ossos de medul·la. Un manjar fora de ...
Quasi tots hem escoltat parlar del llom alt i del llom baix, la majoria sabem que són coneguts pel seu sabor, textura i versatilitat a la cuina. S’han guanyat la bona fama que tenen, però en ...
La Picanya o culatí està arrasant als restaurants de mig món i hem volgut preguntar a la Xef Dayana el motiu. La seva resposta no deixarà indiferent a ningú... "La Picanya és el tall de carn ...
Per a un xef, triar els talls de carn adequats és essencial per a aconseguir una experiència gastronòmica excepcional. Descobreix quins són els talls preferits de la xef Dayana, com preparar-los ...
Com aconseguim que la carn de vaca vella es converteixi en un mos exquisit? A Bucher&Chef som especialistes en maduració "Dry Aged" de vaca Frisona Km0. La cambra de maduració del nostre Taller ...